Over ons

WIJ STAAN VOOR:

TEAMBUILDING IN DE ESCAPE ROOM
Of het nu gaat om klassieke teambuilding of ter begeleiding van het assessment center: als doorontwikkeling van Escape the Room is Crime Runners bij uitstek geschikt om uw medewerkers niet alleen een unieke beleving te bieden, maar ook om team en afdeling aan elkaar te smeden. De lastige taken kunnen alleen worden gekraakt door samen te werken.

INCENTIVE: TEAMBULDING, BEDRIJFSREIS EN KERSTFEEST
Tel daarbij op de tikkende klok en audiovisuele effecten die kunstmatig druk en stress creĆ«ren. Wie neemt het voortouw en wie laat zich niet door tijdgebrek naar beneden halen? U ontdekt nieuwe facetten en talenten van uw medewerkers – van dichtbij in boeiende praktijk. Vind antwoorden op al uw kamerontsnappingsvragen.

24 UURS SERVICE
Ook maken wij teambuilding op korte termijn mogelijk. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt de volgende dag een offerte.

ALLROUND ONDERSTEUNING
Geniet van onze service en samen stellen we een ondersteunend programma op naar uw smaak. Wij houden graag rekening met uw individuele wensen.

PUZZELPLEZIER IN DE THEE
Crime Runners vereisen logica, teamwork en creatief denken. Bij ons stimuleer en daag je je team op een speelse manier uit.